(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Cўнги ўн йилликлар давомида Ходжкин лимфомаси билан касалланиш даражаси Осиё мамлакатларидаги турли ёш гуруҳлари ва аёллар орасида ортиб бормоқда. Бугунги кунга қадар ушбу касалликнинг аниқ сабаби номаълум бўлиб қолмоқда