(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqоlаda talabalarga mutaxassislik fanlarini o‘qitishda samarali pedagogik tavsiyalar ishlab chiqilgan.