(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maqolada jamiyat sotsiomadaniy transformatsiyada ekologik ideallarning ahamiyati tahlil qilingan. Tadqiqotda Jamiyat tarixi va alohida shaxs hayot faoliyatini ideallar bilan bogʻliq holda oʻrganish - ijtimoiy jarayonlarning insonparvarlik darajasini va sodir boʻlgan ijtimoiy oʻzgarishlarning axloqiy ahamiyatini aniqlash imkonini beruvchi eng fundamental baholash va oʻlchash usullari ochib berilgan.