(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу мақолада оналик ва болаликни тиббий муҳофаза қилишга қаратилган қонунчилик ҳужжатлари ижроси устидан прокурор назоратининг ўзига хос хусусиятлари баён этилган. Хусусан, соҳага оид қонунчилик ҳужжатлари ва соҳани такомиллаштириш бўйича ислоҳотлар ҳамда прокурорларнинг қонунийликни таъминлашдаги ҳуқуқий аҳамияти кўрсатиб ўтилган.