(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу тезисда кичик бизнес субъктларининг иқтисодиётда тутган ўрни, уларни кредитлаш механизмини такомиллаштиришнинг зарурлиги асослаб берилган. Мамлакатимизда кичик бизнес субъектларни кредитлашда банклар рақамли кредитлаш платформаларини ривожлантириши ва улардан самарали фойдаланиши учун кичик бизнес субъектларини молиявий саводхонлиги ошириш таклиф қилинган.