(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Мазкур мақоланинг мақсади ёш футболчиларда спорт маҳоратини шакллантириш жараёнини ўрганишдан иборат. Мақолада машғулот жараёнининг турли жиҳатлари, жумладан, жисмоний тайёргарлик, техник кўникмалар, тактик фикрлаш ва ёш футболчиларни ривожлантиришнинг психологик жиҳатлари кўриб чиқилмоқда. Шунингдек, ёш футболчилар ўртасида спорт маҳоратини янада ривожлантиришга хизмат қиладиган машғулотларнинг самарали усул ва ёндашувлари муҳокама қилинмоқда.