(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Yoshlar marginallashuvi – jamiyatdagi muhim ijtimoiy masala. Bu jarayon yoshlarning turli ijtimoiy, iqtisodiy va psixologik jihatdan marginal holatga tushishi natijasida kelib chiqadi. Siz ta’riflagan ko‘rinishlar va yechimlar, albatta, juda muhim.