MUHANDISLIK YO‘NALISHI TALABALARIGA METODOLOGIK YONDASHUVLAR ASOSIDA MUTAXASSISLIK FANINI O‘QITISHDA PEDAGOGIK TAVSIYALAR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqоlаda talabalarga mutaxassislik fanlarini o‘qitishda samarali pedagogik tavsiyalar ishlab chiqilgan.