ЕР МАЙДОНЛАРИНИНГ ТАЛОН-ТОРОЖ ҚИЛИНИШИНИ ОЛДИНИ ОЛИШДА ПРОКУРОР НАЗОРАТИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ҳар бир давлатнинг ижтимоий-иқтисодий ривожланишида ер майдони муҳим ресурс ҳисобланади. Ер майдонлари нафақат жисмоний муаммоларни, балки давлатнинг иқтисодий сиёсатини ҳам белгилайди.