ҲАМКОР ЭКИН БИЛАН БИРГА ЭКИЛГАН ҒЎЗАНИНГ ҲОСИЛДОРЛИГИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу мақолада ғўза билан биргаликда ҳамкор экилган соя. мош ҳамда қизил ловия ўсимликларини ўсиб ривожланиши ва ҳосилдорлигига таъсирни ўрганиш бўйича олиб борилган тадқиқотлар ёритилган.