TURMUSH FAROVONLIGINI OSHIRISHDA AHOLI DAROMADLARINING NAZARIY HUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Tezisda aholining asosiy daromadlarini shakllantirishning nazariy jihatlari, unga ta'sir etuvchi omillar ochib berilgan, aholi daromadlarining ikki tomonlama xususiyatlari keltirilgan. Ular bo‘yicha statistik tahlil amalga oshirilgan, aholining uzoq muddatli davridagi daromadlari darajasi va  real ish haqi darajasi baholanadi.