ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИК ДАРСЛАРИНИ ЎТКАЗИШ МЕТОДИКАЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Мазкур мақолада жисмоний тайёргарлик дарсларини ўтказишнинг замонавий методикалари, уларнинг асосий хусусиятлари ва самарадорлиги таҳлил қилинади. Жисмоний тайёргарлик инсоннинг умумий саломатлиги, чидамлилиги ва касбий фаолиятидаги самарадорлигини оширишнинг муҳим қисми ҳисобланади. Мақола жисмоний тайёргарлик дарсларини режалаштириш, машғулотларни ташкил этиш ва уларнинг натижадорлигини баҳолашга оид методик тавсияларни ўз ичига олади.