MUHOJIRLIK VA UNING IJTIMOIY INTEGRATSIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Muhojirlik va uning ijtimoiy integratsiyasi zamonaviy jamiyatlarda dolzarb masala hisoblanadi. Ushbu jarayonlar turli mamlakatlar va ijtimoiy guruhlar o'rtasidagi munosabatlarni shakllantiradi va muhojirlarning yangi jamiyatga moslashishini ta'minlaydi.