XUSUSIY MAKTABLARDA TASHKILIY TUZILMASI VA BOSHQARUV STRATEGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada xususiy maktablarning boshqaruv tizimi va tashkiliy tuzilmasi tahlil qilingan. Xalqaro tajribalar asosida strategik menejment, akademik va moliyaviy boshqaruvning samaradorligi o‘rganilib, O‘zbekiston sharoitida qo‘llash mumkin bo‘lgan jihatlar aniqlangan. Tadqiqot natijalari asosida ta’lim sifatini oshirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.