(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Metodik tavsiyada bolalarning o‘yin faoliyatini tashkil etishda harakatli o‘yinlardan samarali foydalanish masalasi o’rganildi.Harakatli o‘yinlarni o‘tkazish turlari haqida tushuncha, uning o‘ziga xosligi, harakatli o‘yinlarni o‘tkazish metodikasi va o’quvchilarning asosiy harakat turlari haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, ishni bаjаrishdа turli tаdqiqоt metodlari qo‘llаnilgаn, shu bilan birga ularning ta’lim sifatiga ta’siri haqida ma’lumotlar, tavsiya va xulosalar berib o‘tilgan.