(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi globallashuv jarayonida o’qituvchilik kasbiga e’tibor kundan kun ortib bormoqda. Ta’lim tizimini tubdan yaxshilash va zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish zamon talabi bo’lmoqda. Buning uchun esa muallimlar o’zlarining ustida yanada ko’proq ishlashlari talab etilmoqda. Bu yo’lda ochiq darslarni o’tkazish tajribali o’qituvchilarning ishlarini ommalashtirish yosh ustozlar uchun ko’mak hisoblanadi.