(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada konstitutsiyamizga qo’shimcha va o’zgartirishlar kiritilganligi va yangi tahrirdagi konstitutsiyada Yangi O’zbekiston taraqqiyot strategiyasini amalga oshirishning siyosiy-huquqiy asoslari yaratilishi , shuningdek, konstitutsiyada inson huquq va erkinliklari, uning sha’ni, qadr-qimmati oliy qadriyat ekanligi va davlat siyosatining ustuvor yo’nalishi ham aynan inson huquq va erkinliklarini ta’minlashga qaratilgani hamda yangilangan konstitutsiya mana shu islohotlarning o’ziga xos huquqiy mezoni bo’lganini yoritishga bag’ishlanadi.