(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada , Tarbiya konsepsiyasi’’ning mazmun-mohiyati, ta’lim muassasalarida tadbiq etish bosqichlari,ta’lim konsepsiyasidan ko’zlangan asosiy maqsadlar yoritilgan.