(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’limda kredit-modul tizimining mohiyati, afzalliklari va O‘zbekistonda joriy etilish jarayoni tahlil qilingan. Kredit tizimi talabalarga mustaqil ta’lim olish imkoniyatini berib, xalqaro ta’lim tizimlari bilan integratsiyani ta’minlaydi. Maqolada KMT ning afzalliklari, jumladan, shaxsiylashtirilgan ta’lim, baholash shaffofligi va mehnat bozoriga moslashuv imkoniyatlari muhokama qilingan.