(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada internetdagi qaramlik muammosi, tarmoq ichida va tashqarisida bo‘lgan aloqa tahlili ko‘rib chiqiladi. Internetga qaramlikning shakllanishiga hissa qo‘shadigan ijtimoiy-psixologik sabablar va omillar batafsil tavsiflanadi. Ta’lim uslublari va oila a’zolari bilan munosabatlarning tabiatiga alohida e’tibor qaratiladi.