(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Respublikamiz hamda Surxondaryo viloyatining geologiya, kon-metallurgiya va neft-gaz sohalarini rivojlanish istiqbollari hamda ularning tuzilishi keltirib o`tilgan. Neft-gaz hamda kon-metallurgiya konlarining zahiralari ham to`liq keltirib o`tilgan.