(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ingliz tili bugungi kunda global kommunikatsiyaning asosiy vositasi sifatida e’tirof etilmoqda. O’zbekiston Respublikasi ham, zamonaviy talablar va globalizatsiya jarayonlari bilan bog’liq holda, ingliz tilini ta’lim tizimida muhim o’rin tutayotgan tillardan biri sifatida ko’rmoqda. Ingliz tilining ta’limdagi roli nafaqat til o’rganish, balki madaniyat, iqtisodiyot, fan va texnologiyalar sohalarida ham o’z aksini topmoqda. Shu bois, ingliz tili ta’limining kelajagi haqida fikr yuritish juda muhimdir.