(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy neyron tarmoqlarning axborot xavfsizligini ta’minlashdagi roli tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt va neyron tarmoqlarning kiberhujumlarni aniqlash, firibgarlikka qarshi kurashish, zararli dasturlarni aniqlash va shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilishdagi afzalliklari va cheklovlari o‘rganiladi. Shuningdek, ushbu texnologiyalarning kelajakdagi istiqbollari va rivojlanish yo‘nalishlari ham yoritiladi.