(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur metodik tavsiyada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini o‘qitish va ot so‘z turkumiga oid ilg’or o‘rgatish metodlari bo’yicha ma’lumotlar yoritilgan.