(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sterss turlari va kasbiy stressning kelib chiqish omillari va ularni oldini olish haqida ma’lumot beriladi. В статье представлена информация о типах стресса, причинах возникновения профессионального стресса и способах его предотвращения. This article provides information about the types of stress and the factors that cause professional stress and their prevention.