(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада суд назорати тўғрисида олимларнинг фикрлари ва қарашлари таҳлил қилинади, шунингдек адолатли ҳукмнинг қарор топиши учун жиноят иши устидан суд органларининг ролини ошириш бўйича таклиф ва тавсиялар берилди.