(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Alisher Navoiyning hayoti va ijodi , ilmiy faoliyati haqida koʻplab ma’lumotlarga ega boʻlamiz. Buyuk shoir va mutafakkir. Navoiy barcha turkiy xalqlarning shoiridir. Maqolada Alisher Navoiyning asarlari va g‘azallari tahlil qilinadi.