(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tadqiqotda Suv Polosi zamonaviy va jamoaviy o‘yin turi sifatida tahlil qilinadi. O‘yin, jamoaviy hamkorlik, strategiya, va individual malakalar orqali o‘ynaladi, bu esa uni zamonaviy sport va ko‘ngilochar faoliyat sifatida juda ommalashtirgan. Tadqiqotda Suv Polosi o‘ynashning o‘yinchilarning jismoniy va ruhiy salomatligiga ta’siri, shuningdek, uning jamoaviy ishga bo‘lgan ahamiyati ham ko‘rib chiqiladi. O‘yin turlari, qoidalar va o‘yinchining sport faoliyatiga qo‘shgan hissasi orqali Suv Polosi jamiyatda qanday tarqalganligi va ijtimoiy ahamiyatga ega ekanligi haqida batafsil tahlil olib boriladi. Shu bilan birga, o‘yin turi bo‘yicha yangi yondashuvlar va rivojlanish istiqbollari ham ko‘rib chiqiladi.