(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada nutq texnikasi va notiqlik sanʼati, notiqlik madaniyati rivojlanish tarixi, oʻqituvchi faoliyati nutqning ahamiyati va oʻrni haqida maʼlumotlar keltirib oʻtiladi. Shuningdek notiqlik madaniyat bilan bogʻliq boʻlgan muammolar va ularni bartaraf etish yoʻllari hamda soʻzlashish jarayonida ishtirok etadigan organlar haqida fikr va mulohazalar yuritiladi.