(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Musiqa va san’at turlari, ahamiyati va roli haqida fikr-mulohaza yuritadi. Shuningdek, maqola musiqa haqida nazariy ma’lumotlar beradi. Mazkur maqoladan san’at sohasida faoliyat yurituvchi mutaxasislar, bu sohada tahsil olayotgan talaba va magistrlar hamda mustaqil tatqiqotchilar foydalanishlari mumkim.