O’QUVCHILAR OʻRTASIDA MANTIQIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada yosh o’quchilarni mantiqiy fikrlashga o’rgatishning bilim olishdagi ahamiyati haqidagi tushinchalarga to’xtalib o’tilgan.