“TARBIYA KONSEPSIYASI’’NING MAZMUN-MOHIYATI VA HAYOTGA TADBIQ ETILISHI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ,,Tarbiya  konsepsiyasi’’ning mazmun-mohiyati, ta’lim muassasalarida tadbiq etish bosqichlari,ta’lim konsepsiyasidan ko’zlangan asosiy maqsadlar yoritilgan.