TALABALARNING AKADEMİK VA IJTIMOIY RIVOJLANISHINI QO‘LLAB-QUVVATLASHDA INDIDUVAL PSYXOLOGIYA YONDORISINING TA’SIRI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada individual psixologiyaning asosiy tamoyillari doirasida talabalarni ta'lim jarayonlari bilan qanday integratsiyalash mumkinligi va individual psixologiyaning ularning academic va ijtimoiy rivojlanishini qo'llab-quvvatlashga ta'siri ko'rib chiqiladi. Opportunities were provided for individual psychology for the students to improve their knowledge, to improve their knowledge, and to improve their health.