MATEMATIK TA’LIM UZVIYIGI VA IZCHILLIGINI TA’MINLASHNING ILMIY METODIK ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada hozirda maktabda faoliyat olib borishi uchun matematika fan bo‘yicha maktabgacha ta’lim va boshlang’ich ta’limda uzviyigi  va izchilligini ta’minlashning ilmiy metodik asoslari   afzalliklari yoritib berildi xamda mahalliy yoki xalqaro sertifikatga ega bo`lish uchun yordam beradi.