AVTOMOBILLARGA TABIIY GAZ QUYISH SHAHOBCHALARINING TEXNOLOGIK JARAYONLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada avtomobillarga gaz quyish shaxobchalarining ishlash prinsplari, gaz ta`minotlari, loyihalash asoslari keltirib o`tilgan. Gaz quyish shaxobchalarining shahar hududiga joylashtirish o`rni qay tarzda tanlanishi hamda havfsizlik qoidalari ushbu maqolada aniq keltirib o`tilgan.