ИССИҚЛИК ИЗОЛЯЦИОН ДЕВОРБОП МАТЕРИАЛЛАРНИНГ ҚУРИЛИШИДА ҚЎЛЛАНИЛИШИ (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада иссиқлик химояловчи материалларнинг ўртача зичлиги, иссиқлик ўтказувчанлик коэффициенти, иссиқлик химоялаш материаллар билан таққослаш кўриб чиқилган.В данной статье рассмотрены средняя плотность теплозащитных материалов, коэффициент теплопроводности, сравнение с теплозащитными материалами.In this article, the average density of thermal protection materials, the coefficient of thermal conductivity, the comparison with thermal protection materials are considered.