BOSHLANG’ICH SINFLARDA OT SO’Z TURKUMINI O’QITISH METODIKASI (METODIK TAVSIYA) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur metodik tavsiyada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini o‘qitish va   ot so‘z turkumiga oid ilg’or o‘rgatish metodlari  bo’yicha ma’lumotlar  yoritilgan.