MAKTAB PEDAGOG XODIMLARIDA KASBIY EMOTSIONAL ZO‘RIQISHLARNI KELIB CHIQISHI VA OLDINI OLISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TOMONLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sterss turlari va kasbiy stressning kelib chiqish omillari va ularni oldini olish haqida ma’lumot beriladi.В статье представлена информация о типах стресса, причинах возникновения профессионального стресса и способах его предотвращения.This article provides information about the types of stress and the factors that cause professional stress and their prevention.