MAKTAB O‘QUVCHILARI O‘RTASIDA SUITSIDIAL XULQNING BELGILARI VA UNING PSIXOPROFILAKTIKASI (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada bugungi kunda ko‘plab mamlakatlarni xavotirga qo‘yayotgan masalalardan biri, suitsid haqida ayniqsa maktab o‘quvchilarida suidsidial xulq-atvorning shakllanib borayotganligiga sabablar va ularni bartaraf qilishda Oila, mahalla va maktabning o‘rni haqida so‘z boradi.