MAKTAB O’QUVCHILARIDA DEVIANT XULQ-ATVORLI O‘SMIRLARNI PSIXOLOGIK DIAGNOSTIKA VA KORREKSIYA QILISH (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada maktab o‘quvchilaridagi deviant xulq-atvorni shakllanishiga olib keluvchi omillar, xulqi og’ishgan o‘quvchilarning alohida ijtimoiy-psixologik jihatlari, ular bilan ishlashdagi psixologning qiyinchiliklari, murakkabliklar, o‘smirlarni tuzatish uchun turli xil yondashuvlar, psixologlar va pedagog xodimlar uchun amaliy tavsiya va maslahatlar muhokama qilinadi.