HARAKATLI O‘YINLAR YORDAMIDA VOLЕYBOLCHILARDA JISMONIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH MЕTODIKALARI (MЕTODIK TAVSIYA) (Ustozlar uchun, 2025)
Voleybolchilar uchun jismoniy sifatlar ichida eng asosiy sifat sakrash chidamkorligidir,  umumiy chidamkorlikni tezkorlik sifati bilan birga rivojlantirish, voleybolchilarni texnika va taktikani egallashida yaxshi samara beradi.Ushbu metodik tavsiyada harakatli o‘yinlar yordamida voleybolchilarda jismoniy sifatlarni shakllantirish metodikalari to‘g‘risida bayon etilgan.