MEHNAT TARBIYASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada mehnat tarbiyasining inson hayotidagi o‘rni va ahamiyati keng yoritilgan. Mehnat tarbiyasi shaxsning jismoniy, aqliy va axloqiy kamolotiga ta’sir ko‘rsatishi, mustaqillik, mas’uliyat va fidoyilik kabi fazilatlarni shakllantirishi haqida so‘z boradi. Shuningdek, maqolada mehnat tarbiyasini shakllantirish yo‘llari, uning jamiyat va shaxs taraqqiyotiga ta’siri batafsil tahlil qilingan. Ushbu mavzuni o‘rganish mehnatsevarlikning inson hayotidagi muhim jihatlarini anglashga yordam beradi.