BOLALAR SONI KO'P GURUHLARDA INGLIZ TILINI O'RGATISH (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada bolalar soni ko‘p bo‘lgan sinflarda ingliz tilini o‘rgatish jarayonida duch kelinadigan asosiy pedagogik va tashkiliy qiyinchiliklar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘qituvchilarning dars samaradorligini oshirish maqsadida qo‘llashi mumkin bo‘lgan innovatsion yondashuvlar va amaliy usullar yoritib berilgan. Maqolada individual yondashuvning cheklanishi, intizomni ta’minlashdagi murakkabliklar, resurslar yetishmasligi va psixologik muammolar kabi masalalar ilmiy asosda ko‘rib chiqilib, ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar keltirilgan. Ushbu tadqiqot natijalari, ayniqsa, katta sinflarda ingliz tili darslarini tashkil etishda zamonaviy yechimlar izlayotgan o‘qituvchilar uchun foydali bo‘lishi mumkin.