MAKTABGACHA TA'LIM YOSHIDAGI BOLALARGA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA LEKSIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta'lim yoshidagi bolalarning leksik kompetensiyasini shakllantirishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyatini o'rganishga bag'ishlangan. Innovatsion texnologiyalar yordamida bolalarning so'z boyligini oshirish, to'g'ri so'zlashuv malakalarini rivojlantirish va nutq faoliyatini yaxshilash imkoniyatlari tahlil qilinadi. O'qitish jarayonida yangi metodikalar va interaktiv usullarni qo'llash orqali bolalarning leksik resurslarini kengaytirish va nutq madaniyatini shakllantirish mumkinligi ko'rsatiladi.