КИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА САЙЛОВ ЖАРАЁНЛАРИГА РАКАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ЭТИШ МЕХАНИЗМЛАРИ (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида сайлов жараёнларига рақамли технологияларни жорий этиш мехнанизмлари ҳақидаги муаллифлик фикрлари баён қилинган.