XALQARO BAHOLASH TURLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada xalqaro baholash turlari, ularning ahamiyati va ta’lim tizimiga ta’siri keng yoritilgan. Maqolada PISA, TIMSS, PIRLS kabi xalqaro baholashlar haqida ma’lumot berilib, ularning ta’lim jarayonlarini rivojlantirishdagi roli tahlil qilingan.