OZOD SHARAFIDDINOV PUBLITSISTIKASINING O‘ZIGA XOSLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada  Ozod  Sharafiddinov  publitsistikasining  o‘ziga  xosligi,  uning zamondosh  publitsistlardan  ajralib  turadigan  jihatlari,  publitsist  maqolalarida  ilgari  surilgan g‘oyalar  to‘g‘risida  fikrlar  keltirib  o‘tilgan.  Shuningdek,  Ozod  Sharafiddinov  publitsistikasini  o‘rgangan hozirgi zamon olimlarining ishlari to‘g‘risida ham so‘z boradi.