PEDAGOGIK NAZOKAT VA XUSHMUOMALALIK, KASBIY PEDAGOGIK DILKASHLIKNING O‘QITUVCHI XULQ ATVORIDA SHAKLLANISHI. (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada pedagogik nazokat va xushmuomalalik tushunchalarining mohiyati hamda ular o‘qituvchi xulq-atvorida qanday namoyon bo‘lishi tahlil etilgan. Shuningdek, kasbiy pedagogik dilkashlikning o‘qituvchi faoliyatidagi o‘rni va uning o‘quv jarayoniga ta'siri yoritilgan. Pedagogik nazokat va xushmuomalalikni rivojlantirishning samarali usullari taklif etilib, bu sifatlarning ta'lim jarayonidagi ahamiyati asoslab berilgan. Ushbu maqola o‘qituvchilar va pedagogik soha mutaxassislari uchun dolzarb tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.