(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumiy ma’noda kirish so’zlar haqida umumiy tushuncha berishdan tashqari oʻzbek tilida kirish soʻzlarning funksional oʻrni hamda xoslanishi haqida alohida urg’u berib o’tiladi. Абстрактный. Помимо предоставления общего представления о предлогах в целом, в данной статье также подчеркивается функциональная роль и характеристики предлогов в узбекском языке. Abstract. In addition to providing a general idea about prepositions in general, this article also highlights the functional role and characteristics of prepositions in Uzbek.