(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola shaxsiga yo‘naltirilganligidan ta’limda gnoseologik o‘qitishning mohiyati haqida so’z borgan. Abstract: This article discusses the essence of epistemological teaching in education from the perspective of the child’s personality.